Thursday, January 7, 2010

Kenkää idioottipastorille

Pohjan kirkkoherra Juha Molari, tuo äärikonservatiivisen kristityn ja stalinistin vähä-älyinen ristisiitos, taitaa olla tosissaan saamassa kenkää virastaan. Paniikkireaktiona esimerkiksi tämä kirjoitus on kadonnut kirkkoherran blogista:

"Pistän 23.3. liperipuvun päälle ja lähden mukaan paikan päälle rukoilevana pappina, kun venäläiset nuorisojärjestöt osoittavat mieltä Sofi Oksasen ja Imbi Pajun kirjan esittelytilaisuuden yhteydessä kello 15 Sanomatalolla sekä sen jälkeen kello 17 alkavassa Viron lähetystön isännöimän seminaarin yhteydessä Orion-elokuvateatterissa."

Jo aikaisemmin Molari tajusi poistaa kommentin, jossa hyväksyi Perttelin kirkkoherran Niinivirran taannoisen erottamisen neuvostovastaisuuden takia.

Molari ei varmaankaan halua kenkää. Ikävä kyllä vaatimattomat hengenlahjat ovat aiheuttaneet hänessä reaktioita, jotka tuskin ovat eduksi omalle asialle.

Tukikutsu stalinististen kääpiöpuolueiden "tietotoimistossa":

Suomalaiset, venäläiset ja virolaiset kansalaisjärjestöt, kuten Suomen antifasistinen komitea, Viron Yövartio ja muut osoittavat mieltä Juha Molarin spuolesta Espoon tuomiokapitulin luona 12.1.2010 kello 11.30 alkaen. Sitä ennen järjestetään kansainvälinen lehdistötilaisuus kello 10.30 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Mielenosoittajia on tulossa ainakin Suomesta, Virosta, Latviasta ja Venäjältä.

Vastenmielinen yritys pelata 1918-kortilla.

Uskomaton aikomus jonkinlaiseen henkilökohtaiseen vastahyökkäykseen:

Ystävien kanssa selvittelimme tänään piispa Mikko Heikan taustoja Ylitorniossa saksalaiskaudella ja sotalapsena Ruotsissa. Lisäksi tutkimme tutkinta-asiamies seurakuntaneuvos Jorma Backin taustoja. Sain myös mielenkiintoista aineistoa Espoon seurakuntien talouden valvonnasta

Heikka on syntynyt 1944. Hänellä ei todellakaan voi olla mainittavia "taustoja".

Moiset jutut vain lisäävät potkujen todennäköisyyttä, mikä tuskin haittaa Molarin "ystäviä" Suomessa ja Venäjällä.

Jos Heikka on munaton ja edes harkitsee antautumista Nashin ja kumppanien painostuksen edessä, kannattaa hetkinen muistella, että kenenkään ei ole pakko kuulua kirkkoon ja rahoittaa maksamillaan veroilla Venäjän propagandaa. Tätä menoa kirkkoon ei jää kuin Juha Molari ja Marja-Sisko Aalto, ja hekään eivät varmasti mahdu sinne yhdessä.

1 comment:

Anonymous said...

Tämänlaatuiset papit ja muutkin"ihmiset" pitää lähettää välittömästi Siperiaan poraamaan uusia kaasukenttiä uskollisuutensa osoittamiseksi Putinin nyky diktatuurille=>uusjkommunismille. Siellä he voisivat toteuttaa itseään kuin Solshenitsinin Vankileirien saaristossa.
Kuinka tällaisen ajattelumallin mies voi olla pappi ja vielä Suomessa, täällä hän sopisi paremmin sodanjälkeisen Valpon Leinon agentiksi