Saturday, August 25, 2007

911

Onko mitään intellektuellimpaa kuin 911-totuusliike? Olli Tammilehto, Peik Johansson, Leena Krohn, Mika Kaurismäki... Ydin, Voima, Kumppani, Kulttuurivihkot...

Todistusaineistohan on todella murskaava:

CIA ei kiinnittänyt mitään huomiota vihjeisiin, että kaapattuja lentokoneita aiottiin käyttää terroritekoon. Tai sitten mitään kaappauksia ei edes tapahtunut vaan torneihin törmänneet koneet lensivät kauko-ohjauksella.

Pentagoniin ei tietenkään törmännyt iso matkustajakone vaan selvästi joko risteilyohjus, Global Hawk -tiedustelukone tai A-4 Intruder.

Pennsylvaniaan ei pudonnut lainkaan kaapattua matkustajakonetta tai sitten se ammuttiin alas.

Kaksoistornit kaadettiin joko räjähteillä tai sitten termiitillä.

WTC-7 purettiin räjähteillä ja se kerrottiin avoimesti. Kaksoistornit laitettiin romahtamaan näyttävästi TV-kameroiden edessä, mutta jostain syystä WTC-7 sai romahtaa kaikessa hiljaisuudessa ilman kuolonuhreja.

Kaiken tämän teki joko Osama bin Laden joka oli CIA:n kätyri tai sitten CIA, joka yritti lavastaa Osama bin Ladenin syylliseksi.

Tämä kaikki tietenkin tehtiin, jotta saataisiin tekosyy miehittää Afganistan, jotta sinne voitaisiin rakentaa joko kaasuputki tai ABM-tukikohta. Ne ovat ehkä jo rakenteilla tai suorastaan valmiita.

Jos kuitenkin syyllinen oli Osama bin Laden ihan ilman CIA:ta, niin kyseessä oli kolmannen maailman erävoitto kapitalismista ja bolivialaisethan käyttävät Osama bin Laden -paitoja vastalauseena uusliberalismille. Tämäkin puoli asiasta on hyvin intellektuellia, siitä ovat muistaneet kirjoittaa sekä Voima että Ydin.

911-totuusliike on jopa niin suuri ja ihmeellinen asia, että se vetoaa muihinkin kuin intellektuelleihin, kuten uusnatseihin ja Markus Janssoniin. Kaikki totuusliikkeen kannattajat ehdottomasti ansaitsevat toisensa.

Vain pahimmanlaatuinen anti-intellektuelli jenkkiperseennuolija voi nähdä touhussa jotain syvästi epäjohdonmukaista.

No comments: